Karriär

Om tjänsten

Vi på Wahlberg & Co söker en junior revisor. Hos oss får du från första dagen arbete med mycket kundkontakt och med stort frihet och eget ansvar. Du kommer att jobba på vårt kontor i Malmö där vi för närvarande är ett ungt team på tio personer.

Arbetet som junior revisor innebär att du tillsammans med dina kollegor analyserar och säkerställer våra kunders finansiella information. Därutöver kommer du att fungera som rådgivare och hjälpa våra kunder i både små och stora frågor där din kompetens kommer att vara mycket uppskattad.

Om dig

Vi söker dig som är…

  • Nyutexaminerad ekonom (kandidatexamen eller liknande) med inriktning redovisning/revision

Vår förhoppning är att du inom några år ska bli auktoriserad revisor med helt egna kunduppdrag. Vi vill därför att du ska uppfylla alla akademiska krav för auktoriserad revisor.

  • Social och ansvarstagande

Du kommer att ha mycket egen kundkontakt med ett stort eget ansvar och dessutom jobbar vi ofta i team. Vi letar därför efter någon som är duktig på anpassa sig till olika sociala sammanhang och som tar ett stort eget ansvar.

  • Vetgirig

Du kommer dagligen att ställas inför nya utmaningar och frågor som du inte alltid vet svaret på. För att du ska trivas hos oss ska du därför vara vetgirig och tycka att det är spännande med intellektuella utmaningar.

  • Duktig på att uttrycka sig i tal och skrift

En del av ditt arbete kommer att bestå av rådgivning till våra kunder. Det är därför viktigt att du kan uttrycka dig tydligt och precist i tal och skrift.

Om oss

Wahlberg & Co är en revisions och rådgivningsbyrå i Malmö som erbjuder revison- och corporate finance-tjänster till små och medelstora bolag. Vi är en byrå som vuxit och som tänker fortsätta växa och vi hoppas att du vill växa med oss!

Vårt mål är att vara en mycket attraktiv arbetsgivare och vi erbjuder dig ett jobb inom revisionsbranschen med svåröverträffade utvecklingsmöjligheter och med stor frihet och ansvar.

Om det praktiska

Vi kommer att anställa när vi hittar den rätta, skicka därför din ansökan (CV och personligt brev) snarast möjligt till: mats@wahlbergco.se. Frågor om tjänsten besvaras av Mats Wahlberg: 040-24 00 02