About us

Vi är en revisions- och rådgivningsbyrå som vill vara entreprenörens främsta bollplank och rådgivare. Hos oss får ni ett personligt och långsiktigt engagemang som gör att ni kan känna er trygga och att ert företag kan utvecklas tillsammans med oss. Vår spetskompetens inom revision, transaktioner och rådgivning innebär att vi kan hjälpa er i alla faser av ert företagande.

Wahlberg & Co grundades 2003 och har alltsedan starten vuxit i jämn och stadig takt och idag är vi cirka tio anställda. Ambitionen har alltid varit att byrån ska växa tillsammans med kunderna och vi är måna om att inte bli större än att vi kan behålla ett personligt engagemang i alla våra uppdrag. Samtidigt kan vi, tack vare våra duktiga medarbetare och vårt omfattande nätverk, erbjuda den specialistkompetens våra kunder efterfrågar.

 

Många av våra kunder är driftiga entreprenörer med förankring i Öresundsregionen men vi har kunder över hela landet och även internationella uppdrag. Vi har även medarbetare som är specialister på kultur- och föreningssektorn.

Du kan läsa mer om vilka tjänster vi erbjuder under ”Vår expertis”.